OLM to PST Converter -työkalu Outlookin Mac-tiedostojen siirtämiseen

OLM Converter -ohjelmiston avulla henkilö voi siirtää kohteita OLM-tiedostosta Outlook PST: hen, mukaan lukien (sähköpostit, yhteystiedot, kalenteri, muistiinpanot, lehdet) yhdellä aikavälillä. Tämä työkalu voi viedä Mac-tiedoston MSG- tai PST-tiedostoon erikseen tähtitiedoilla ilman täyteainesääntöjä. Soul kaikki OLM-sähköpostiviestit, yhteystiedot, muistiinpanot ja liitteet jne. Vie tuskkallisesti Mac-kohteita MSG-, PST- ja EML-tiedostojen muotoiluun.


  • OLM to PST Converter -ohjelmisto muuntaa Outlook for Mac PST: ksi
  • Tuo Mac Outlook PST: hen


Etsimällä kaikkein näyttäisi nyt vallitsevalta, että ratkaisu muuntaa Outlook for Mac uuteen Windows-näkymääsi on muuntaa Olm-tiedostot Pst-tiedostoiksi. Käytä "OLM to PST Converter" sitä varten! OLM: n muuntaminen PST-tiedostoiksi ei ole myöskään jälkikäteen tehty työ, jossa ei ole sulatettuja merkkejä.

OLM to PST Converter -ohjelmisto muuntaa Outlook for Mac PST: ksi

Luo nykyinen mainos kaikille sähköposteille ja liitteille. Päätetään muuttaa OLM-arkistojen sähköpostikansio PST: ksi. Valinta koon mukaan tuonnin esimerkissä. MS outlook Artefact vaaditaan Mac-tietojen tuontiin PST-tiedostoon. Kokeilurajoitukset Näyttelynumero Mac outlook OLM to PST Converter -ohjelmasta voi tavarat ja sulkea 10 OLM-tuotetta PST- tai MSG-tiedostoon. Ryhmän tekniset tiedot.




  • Tämä OLM: n PST-muunnin Macille on perustanut vertaansa vailla olevan olm to pst Converter -ohjelmiston, koska se on virasto, joka voi muuntaa sähköpostit Macilla. Kannustimena se muuntaa sähköpostiviestit suoraan Outlook-tietokannasta siten, että vältetään siten Outlook-tuotteiden hyödyllisyyden aiheuttamat virheet.
  • Mac OLM to PST Converter -sovellus Muunna OLM-tiedostojen, kuten sähköpostiviestien, yhteystietojen, kalenterien jne. Kokonaispostit PST-tiedostoiksi, mukaan lukien sähköpostien liitteet. Yhdistämisessä voi olla mitä tahansa kirjoitusta, kuten kuvia, luottoa jne. Kaikki sähköpostiviestit ja liitteet viedään onnistuneesti saamatta aikaan sähköpostin omaperäisyyttä.


OLM to PST Converter Crowning on helppo myös itsenäisessä esittelyversiossa, joka on pronto-osoitteellinen asianajajan verkkosivustolla. Viraston julkaistu yritystyyppi tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuttaa TEN-sähköpostiviestejä postilaatikon kpl-kansiosta, kun menot ovat vähäisiä, ja tämä on myös vaarantamatta lopputulosta. Suurin osa webistä hankittavissa olevasta ilmaisohjelmasta sisältää viruksia tai virheitä, jotka voivat vahingoittaa sähköpostiasi tai järjestelmääsi. Mutta ohjelmisto antaa sinulle vaiheen toimittaa bingle tiedoillesi suonena konejärjestelmänä, koska jokainen ohjelmiston kyky todistettiin kehitettävän lautanen merkin aikana: 50 Mt poistettua vaikeaa pyöreää merkkiä Exertion Pre -Sisältö. Jos käytät Windows 10 / 8.1 / 8/7 tai Vistaa, siirrä välineet nimellä "Suorita järjestelmänvalvojana". MS Outlookin artefaktia tarvitaan OLM: n tuomiseen PST Fostered Edition -versioihin. Microsoft Windows - 2000, 2003, 2008, XP, Vista, Windows 7/8 / 8.1, 2008/2012 (32-bittinen ja 64-bittinen), Windows 10 (32-bittinen ja 64-bittinen).

MS Outlook - näkymät 2000, 2003, 2007, 2010 (32/64 bitti), 2013 (32/64 bitti), 2016 (32/64 bitti). Yleiskatsaus OLM: n PST Converter -ominaisuuksiin rikokseella: Lisää OLM-tiedostot ja lue sitten suojattu. Valitse nyt OLM-tiedosto, joka sinun on lisättävä pelastamiseksi. Työkalu-kuvake ja rasita määritetty näkymä Mac Files. Hyväksy mainosviestit ja liitteet.

Tavarat Mac Outlook PST: lle

Nyt muuntaa OLM PST: ksi asettaa vientivalinnan. Pysäytä Ok, jotta voit muuttaa Outlook OLM-tiedostoja. Sen jälkeen kun OLM: n PST-muuntaminen tapahtuu, vientihaastattelut ovat pidättäytyneet. Tukee kaikkia Outlook-versioiden näkymiä, mukaan lukien näkymät 2016, 2013, 2010 ja 2007. Hyväksy kaikki Windows-käyttöjärjestelmät.

Comments

Popular posts from this blog

How to Change Mac OLM to Outlook PST?

Perfecte prestaties van de OST naar PST-converter