Perfecte prestaties van de OST naar PST-converter

Korte beschrijving van de waarachtige actie van de OST naar PST-converter

Gebruikers die op zoek zijn naar Outlook Mac en de vereiste om naar Windows Outlook te kraken, hebben individueel de perfecte tool tot hun beschikking en dat is de OST naar PST Converter. Ontwikkelde de OST naar PST Converter voor MAC-gebruikers, zodat ze hun OST-mail naar Windows kunnen uitwisselen.

De softwareactiviteit op Mac OS en converteert de vereiste geworden van OST-mail naar PST-informatie in een paar minuten en dat levert ook resultaten van hoge kwaliteit op. Er is exclusief de software die de Outlook Mac Mail naar Windows Outlook converteert, zodat gebruikers hun OST-informatie over Windows Outlook kunnen verkrijgen nadat ze deze naar PST Mail hebben geconverteerd.

Als de gebruikers een verbluffend geworden OST-mail met zich meedraaien, kunnen ze de mail naar Windows Outlook PST probleemloos met een paar klikken van de hand doen. In 2 tot 3 procedures converteert de software, duizenden converteren gemakkelijk .ost naar .pst.



De software bewaart ook het organisatiesysteem van de OST-mail en geeft de zelfde positie van de PST-bestanden weer nadat de dienstwisseling voorbij is. Geen PST-bestanden worden opnieuw gerangschikt of opnieuw toegewezen nadat de niet-gecastreerde wandeling voorbij is. De redelijkheid van de bloei achter deze opschepperij is dat gebruikers niet kunnen openen om hun instantie te verwoesten bij het ordenen van de bestanden op de creatieve functie.

Gebruikers nemen deel aan rangzekerheid en waarheid wanneer ze hun OST-mail converteren naar PST-informatie en niet plat, een enkelvoudig bestand wordt verbeurd of beschadigd. Als de eindresultaten van de OST to PST Converter niet echt zijn, laten de gebruikers gezichtsproblemen achter om de toegang tot hun PST-mail op Windows Outlook te patchen.

Vormde de OST naar PST Converter na het tijdperk van granitelike job en bericht dat de gebruikers uiteindelijk een indrukwekkend e-mailovergangsmiddel gaf voor de ongevaarlijke en stevige migratie van OST-gegevens naar PST-mail.

De belangrijkste kenmerken


  • Voordat de conversietaak is voltooid, wordt de advertentie van een herstelde mailbox weergegeven, samen met alle mail van de OST-mailbox.
  • Het is bevoegd om de OST-database rechtstreeks naar de Charged Commercialism-server en Office 365 te exporteren.
  • Dit geweldige Tool-complex regulariseert als uw bestand is gecodeerd en met een wachtwoord is beveiligd.
  • Ook gebruiken bij afwezigheid van MS-vooruitzichten zonder enige e-maildeficiëntie.
  • Het ondersteunt unfilmed Commute Computer 5.0, 5.5, 2000, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016.
  • Converteer ongedeelde mailbox- en duplex-mailboxen die bestaan ​​uit e-mails, opvallen, agenda, een karwei, concepten, notities, verwijderde items en genegenheid, enz.
  • De gebruikers boeken de mail in verschillende bestandsindelingen, dezelfde PST, EML, MBOX en MSG.
  • Dit gebruik is klaar voor gebruik met alle versies van MS Outlook van 97 tot 2019.
  • 24 * 7 school ondersteunt elke prompt om u te verbeteren bij elk been van redding.

Comments

Popular posts from this blog

How to Change Mac OLM to Outlook PST?

OLM to PST Converter -työkalu Outlookin Mac-tiedostojen siirtämiseen