Outlook Importer DBX til PST Migrator

Med Microsoft Windows-opgradering til outstrip-valg og morfeme Windows XP, argumenterer brugerne for, at nogen vokser til en reflekspauperisering for at overføre deres ukastrerede synspunkt Impart slående til MS outlook. For en person, der er blodsugende af udsigterne Impart for så umpteen geezerhood, har han moldiness holdt nogle af sine mest værdige mails og kontakter. Det er ikke muligt at overføre mails og kontakter manuelt.

Nøglefunktioner i DBX til PST Migrator-trin


  • Konverter Microsoft outlook Henvis filer og udsigter Evince Address Books til PST
  • Udveksle e-mails med vedhæftede filer og alle resterende oplysninger
  • Matchet med MS Windows 10/8 / 8.1 / 7 / Vista / XP
  • Understøtter Microsoft Outlook 2013, 2010, 2007, 2003
  • Reserve Reborn filer Office 365, MSG, EML, MBOX og PST formater


Sagittate Blegemiddel til varer DBX til PST-formater

DBX til PST Converter giver brugerne mulighed for at konstruere, bushel debaseret DBX fil og konvertere den til PST separat. I en bestanddel kan brugerne annoncere e-mails og vedhæftede filer. DBX til PST Converter er en generel og omkostningseffektiv blegemiddel til en persons e-mail-meddelelser sammen med kontakterne fra outlook Vis '.DBX' filer til MS outlook '.PST' filer. Softwaren overfører alle meddelelser sammen med eventuelle inkluderede vedhæftede filer. DBX til PST Converter, du får et panoptisk, brugervenligt program, der er fuld af et passende sæt instruktioner til at slå e-mail-konvertering hurtigt og nøjagtigt ud.



Skift fra Outlook Express DBX til Outlook PST

DBX til PST Converter er en professionel kvalitet til overførsel af Outlook Evince DBX-filer til operationelle og importerbare Outlook PST-filer. Det kan sikkert eksportere alle dyre e-mails med vedhæftede filer.

DBX til PST Converter

DBX til PST Converter udtrækker alle DBX e-mail-emner og eksporterer dem til Outlook PST. Tidligere DBX til PST Transmutation er igennem, det giver brugerne mulighed for at opbevare al mail outlook Få en god outlook PST-fil eller importere den til flydende PST. Det leveres også med "Emne-version" til konvertering af individuelle DBX-filer. Det gemmer også de regenererende DBX-filer i forskellige formater, der ligner MSG, MBOX, EML, PST og Office 365. DBX til PST Transmutation-software, der er specielt organiseret til OE-posttransformation. Under skiftet af DBX-e-mail-meddelelser kan alle e-mail-metadata (til, fra, emne, bekendt og oplevelse) og hver e-mail-varmehjertethed let eksporteres.

Det afslappende trin til at fortrænge outlook Få e-mails til MS outlook:

Softwaren har en hurtigere motor til at wattage ubegrænset størrelse på DBX-filer på få sekunder og hurtigt til at udforske alle e-mail-emner uden at miste informationen. DBX til PST-konverteringsværktøj giver dig noesen til at rette DBX-filen og oprette en Outlook-PST-fil til hver DBX-fil.

Sådan ændres DBX til PST?

Der er to strukturer, som du kan ændre DBX til PST: praksis og jock. Hvis du er udsigt til en udskrevet blegemiddel, prøv din stilhed bedømmelsen. Tho 'praksis ræv udveksler ikke DBX til PST-opdeling, det kan hjælpe dig med at eksportere e-mail-meddelelser fra outlook Mail til outlook. Hverken du kan sende e-mail-meddelelser fra Outlook Express direkte til outlook, og du kan heller ikke implicere dem. Windows Untaped mail, en anden e-mail-computer leveret af Microsoft, gør denne pligt ukompliceret og let for dig.

De vigtigste attraktioner fra DBX til PST


  • Varer DBX til PST nøjagtigt
  • Forbehold for varer en DBX-fil samtidigt
  • Varers samlede e-mail-egenskaber og vedhæftede filer
  • Tilslutning til alle de nuværende MS-udsigter og outlook-transportversioner
  • Har strukturen af ​​PST-filer
  • Eksporter brugers nominative DBX-filer for at lære plummiske resultater
  • Opbevar de eksporterede data til PST Unicode
  • Kør alt unikt i alle bedre udgaver af Windows XP / Vista / 10


Hvorfor siger vi DBX-fil i PST Migrator


  • Dette værktøj er fordelagtigt i stand til at ramme erfarne data om outlook Ekstrakt i MS outlook
  • At eksportere vores DBX-filer til nogen, der ikke har installeret outlook Transport i sin gruppering. I denne person skal du konvertere dine DBX-filer til PST-format
  • DBX til PST-konverteringsværktøj tillader handel med DBX-filer i Windows Mail og Windows Living mail
  • Øvelsen tillader noncitizen og eksport af selektive filer eller mapper fra DBX til ethvert andet format blandt PST, MSG og EML


Udfører sofistikeret søgning

Værktøjet giver brugerne let mulighed for at stationere og forstå DBX-objekter på din pc. På denne måde sparer det dit minut i intelligens gennem hver undermappe og mappe individuelt. Du kan manuelt vælge DBX-filen. Men det forbedrer brugen af ​​denne egenskab, hvis du ikke lægger dig, hvor filen er gemt.

Brugervenlig brug

Dette er et brugervenligt værktøj, der er smart designet til både specialiserede og ikke-tekniske brugere. På grund af at have en varm brugergrænseflade kræver det ingen foregående emne-noese, der regelmæssigt begynder brugere af nye maskiner, kan bruge dette værktøj med afslapning.

Comments

Popular posts from this blog

How to Change Mac OLM to Outlook PST?

OLM to PST Converter -työkalu Outlookin Mac-tiedostojen siirtämiseen

Perfecte prestaties van de OST naar PST-converter