Hoe Zimbra TGZ-bestanden naar Outlook PST te migreren

Heeft u deprivatie om te bulten hoe Zimbra TGZ-bestanden naar Prospect te converteren? Als je echt nodig hebt om naar bed te gaan, download dan Zimbra naar PST Converter die een zachte en ruimtelijke inwisselstap biedt voor gebruikers om het TGZ-bestand van Zimbra naar Outlook te verzenden. De software converteert ook alle e-mails, contacten, agenda's, notities, taken, enz. Van Zimbra in korte woorden. Voordat je ervaart hoe je Zimbra TGZ-bestanden naar Outlook kunt converteren, moet je eerst sterfelijk "wat is Zimbra" en "wat is Mindset?"

Over Zimbra Email

Zimbra is een softwarepakket voor samenwerking dat industrieel is van Zimbra, Inc. Het bevat een webcomputer en een e-mailserver. Het is compatibel met drievoudige besturingssystemen en werkt met Windows-, Mac- en Linux-computers. Zimbra ondersteunt grote aantallen persoonlijke accounts in één set en kan alle items van Zimbra-mailboxen op dezelfde manier verwerken - e-mails, contacten, agenda's, notities, enz.



Over Microsoft Outlook

De vooruitzichten zijn de meest ongeraffineerde en favoriete e-mailconsument die industrieel is door Microsoft, Inc. Meestal staat het bekend als een persoonlijke substantiemanager en wordt het slachtoffer van veel gebruikers (zowel professionals als niet-professionals). Het slaat alle postbussenitems op in PST-bestand (ain hardware plateau). MS outlook beheert alle e-mails, inclusief contacten, agenda's, taken, notities en dagboeken. outlook 2016 is de nieuwste editie van MS outlook.

Export TGZ-bestand van Zimbra naar Outlook PST

Gebruik Zimbra naar PST Converter - exacte Converter-software om het TGZ-bestand van Zimbra nauwkeurig te exporteren naar vooruitzichten, samen met hele e-mails en info zonder enige transformatie. De software biedt omgekeerde en lichte conversiestappen om Zimbra TGZ-bestanden uit te wisselen naar Outlook. Het exporteert alle postvakitems van zesvoudige iemandaccounts van Zimbra naar Outlook PST Migrator-bestandsindeling. De oefening biedt verschillende belangrijke voordelen voor gebruikers, die hieronder worden beschreven:


  1. Verplaatst alle e-mails, contacten, agenda's, aktetassen, notities, enz. Van Zimbra naar Outlook
  2. Ben het eens over beide - eenzame conversie van postbussen van meerdere personen en meerdere gebruikers
  3. Efficiëntie om Zimbra TGZ-bestand te converteren naar MS Outlook, Mercantilism en Office 365
  4. Het bewaarde letterlijke map speelgoed in de transformatie traktatie
  5. Converteer alle e-mailberichten, bijlagen, informatie en lay-out onnauwkeurig werk
  6. Geen plicht van Zimbra-scherm voor de verlossing van Zimbra TGZ op vooruitzichten
  7. Wenselijk voor alle MS Outlook (2016, 2013, 2010, 2007 & 2003) en Windows (10, 8.1, 8, enz.) Versies


Download Trial Software van Zimbra naar PST Converter

Inexact Demonstreren editie van Zimbra naar PST Converter is ook een veronderstelling voor gebruikers die slecht zijn om te copuleren hoe ze Zimbra TGZ-bestanden kunnen veranderen in Outlook. Het heeft de gevoeligheid van de autorisatie-editie, maar converteert uitsluitend de oudste 10 e-mails. Je kunt er zeker van zijn dat de creatie is gemaakt als je niet-gedownloade bestanden moet wijzigen en je vervolgens de gelicentieerde edities hebt gekocht.

Comments

Popular posts from this blog

How to Change Mac OLM to Outlook PST?

OLM to PST Converter -työkalu Outlookin Mac-tiedostojen siirtämiseen

Perfecte prestaties van de OST naar PST-converter