Zimbra naar Outlook Converter Tool om Zimbra naar PST te exporteren

Wat is Zimbra to Outlook Converter?

Zimbra naar Outlook Converter is een schema gelanceerd door het team om Zimbra naar PST-bestand te initialiseren zodat het kan worden onderworpen aan vooruitzichten. Om e-mails van Zimbra Screen of Web Client te importeren naar Outlook, is het noodzakelijk en noodzakelijk om het Zimbra TGZ-bestand afzonderlijk naar het PST-bestand te converteren. Het intellect is dat Outlook exclusief mercantilism box-bestanden als PST-bestandsindeling toestaat. PST staat voor Personalized Store Tableland, dat verplicht is om Outlook e-mails, contacten, kalenders, taken, notities met bijlagen op te slaan. De geplande vergaderingen zijn ook te vinden in de PST-bestanden.

In het geval van Zimbra kan men Zimbra-e-mails, adresboeken, vergaderingen, evenementen, kalendersinfo exporteren naar een TGZ-bestand. Om de Zimbra Desktop-box in een TGZ-bestand te plaatsen, simuleert u de ingeleverde stappen:

Hoe Zimbra mailbox exporteren naar TGZ Record?

Voer Zimbra Desktop uit in uw groep en selecteer vervolgens het tabblad Voorkeuren.
Klik op Import / Export beslissen, het presenteert demonstratie Import / Export Wizard.
Superieur alle gewenste items van Zimbra soortgelijke Post, Communiceer Boek, Kalender, Taken, Aktetas, etc.
Occlusief op de exportknop om naar de inkomende stap te gaan.
Een pop-out met testbox-testament vraagt ​​om het TGZ-bestand te geeuwen of te bezuinigen. Beslis Bestandsontvanger schakelaar en doordringen op de OK veilig.


Hoe Zimbra naar PST-bestanden te converteren?

Zimbra Screen heeft zijn marktplaats en kinfolk al dwars op de mens gemaakt, Zimbra Biedt directe services voor e-mailen, berichten verzenden, e-mails beheren, taken, bestanden verzenden, bijlagen, kalender, enz. Geen onzekerheid Zimbra Screen is een enthousiaste e-mailclient maar er zijn veel mensen die werken, geven de voorkeur aan Microsoft Outlook als hun alternatieve e-mailclient, dus als je een van hen bent en je alle vroege e-mails in MS Outlook nodig hebt, bereid je dan voor ... Je deugdzame telling om de paar stappen te selecteren en je kunt Zimbra naar PST migreren zonder dat er enige bestaat alleenstaande bestanden, consortium mij, ik ben al klaar met deze uitbreiding.


  • Download & Gapen Zimbra naar Outlook Converter Tool.
  • Dawn on Add Files of Add Folders opties om het TGZ-resultaatbestand te selecteren.
  • Het aanwezige programma geeft u de advertentie van Zimbra-e-mails en meer mogelijkheden om bijlagen in anesthetische hardware te bewaren.
  • Geavanceerde onderzoek foto is ook opgenomen in dit programma.
  • Occlusief op de Exchange vast om te spreken aanmoedigen.
  • Kies de PST-indeling uit de helling van de optie Bestandsbesparingen. Klik opnieuw op de Convert-fix.
  • U presenteert alle Zimbra TGZ-items als een PST-bestand met de services van deze Zimbra naar PST Converter Tool.


Ga nu naar de gekozen plaatsing om het bestand te vertragen, op de plaatsing kunt u het zip-bestand zien zodat u het bestand kunt uitpakken door een externe tool. Zorg ervoor dat de manier om het bestandsteken te scheiden op uw systeem moet worden geïnstalleerd. Het heeft hoofdletters en lichte stappen, zodat gebruikers voor het eerst de software probleemloos kunnen gebruiken. En geen file fill-beperking voor de wedergeboorte. Ik ben iemand die deze software-e-mails betrouwbaar is en het duurt slechts een paar seconden voordat alle verzilveringsmutaties en het niet-ontdekte gedeelte waar je software kunt kopen, de autorisatieversie kunnen kopen, het heeft zeer lage en goedkope prijzen in vergelijking met andere functies van Zimbra naar Outlook PST Converter:

Deze tool is speciaal gemaakt voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in migratie van Zimbra Screen naar Outlook-consumenten. Men kan de Zimbra-mailbox eenvoudig exporteren naar Outlook PST initialiseren. Het individuele kenmerk van deze Zimbra-naar-Outlook-conversietool is dat het de conversie van de Zimbra-box naar dubbele Outlook-talen gelijkwaardig Country, Teutonic, Land en French biedt. Het programma houdt ook de keuze in om Zimbra-contacten te converteren om Contacten af ​​te schaffen. Het programma biedt ook een e-mailverschuiving van twee Zimbra TGZ-bestanden naar PST-formaat. De service vraagt ​​ook aan de gebruikers om punt-PST-bestanden te bezuinigen bij door gebruikers vereiste plaatsing met emended ep
{batch-transformatie van Zimbra naar PST-bestand afzonderlijk, het programma biedt ook een alternatief voor de gebruikers om alleen PST voor alle TGZ-bestanden te maken of PST-bestand voor elk TGZ-bestand te verdelen.

Comments

Popular posts from this blog

How to Change Mac OLM to Outlook PST?

OLM to PST Converter -työkalu Outlookin Mac-tiedostojen siirtämiseen

Perfecte prestaties van de OST naar PST-converter